Únorové soutěže o volné vstupenky

Verze pro tisk |

Soutěžte nejen s měsíčníkem Lípa, ale nyní i s i-noviny.cz, a vyhrajte volné vstupenky na Miroslava Donutila, kapelu Květy, do kina na Špinavý trik či na filmový maratón v kině Máj v Doksech.

 

 

 

 

Do kina Crystal na Špinavý trik

Odpovězte libovolně na otázku Jaká je vaše oblíbená gangsterka? a vyhrajte 2 vstupenky na aspiranta na letošního Oscara, kriminální drama Špinavý trik 13. 2. od 20:00 v kině Crystal. Vaši odpověď zašlete na e­-mailovou adresu soutez@prodeus.cz. Do předmětu e­mailu napište SOUTĚŽ S KINEM CRYSTAL. Nezapomeňte uvést celé své jméno. Soutěž probíhá do 12. 2. 2014 do 12:00. Ze správných odpovědí vylosujeme 2 vítěze.

 

Do kina Máj v Doksech na filmový maraton

Odpovězte libovolně na otázku Co je pro Vás krom Hubáčkova Ještědu dominantou Libereckého kraje? a vyhrajte 2 permanentky na Sobotní filmový maraton s architekty v kině Máj u příležitosti nedožitých 90. narozenin Doc. Ing. arch. Karla Hubáčka, autora projektu kina Máj, 22. 2. od 14:00 (více viz program). Vaši odpověď zašlete na e­mailovou adresu soutez@prodeus.cz. Do předmětu e­mailu napište SOUTĚŽ S MÁJEM. Nezapomeňte uvést celé své jméno. Soutěž probíhá do 20. 2. 2014 do 12:00. Ze správných odpovědí vylosujeme 2 vítěze.

 

Do Městského divadla Nový Bor na Miroslava Donutila

Odpovězte libovolně na otázku V jaké roli máte Miroslava Donutila nejraději? a vyhrajte 2 vstupenky na představení Miroslava Donutila Cestou necestou 24. 2. od 19:00 v Městském divadle Nový Bor. Vaši odpověď zašlete na e­mailovou adresu soutez@prodeus.cz. Do předmětu e­mailu napište SOUTĚŽ S KULTUROU NOVÝ BOR. Nezapomeňte uvést celé své jméno. Soutěž probíhá do 20. 2. 2014 do 12:00. Ze správných odpovědí vylosujeme 2 vítěze.

 

Do Progresu na Květy

Vyhrajte volnou vstupenku na koncert Květů, jedné z nejoceňovanějších alternativních kapel u nás 14. 2. 2014 od 20:00 v klubu Progres na sídlišti Špičák. Tajenku křížovky zašlete na e­mailovou adresu soutez@prodeus.cz. Do předmětu e­mailu napište ÚNOROVÁ KŘÍŽOVKA. Nezapomeňte uvést celé své jméno. Křížovku naleznete zde na straně 11Soutěž probíhá do 12. 2. 2014 do 12:00. Ze správných odpovědí vylosujeme 2 vítěze. 

 

Jak probíhá soutěž? Vaší na e­mail zaslané libovolné odpovědi (vyjma tajenky křížovky) na otázku u jednotlivých soutěží je přiřazeno pořadové číslo. Online generátor náhodných čísel poté vybere vítěze ceny. Z toho vyplývá, že jakákoli odpověď je automaticky vřazena do slosování.

Jak probíhá soutěž? Vaší na e­mail zaslané libovolné odpovědi (vyjma tajenky křížovky) na otázku
 
u jednotlivých soutěží je přiřazeno pořadové číslo. Online generátor náhodných čísel poté vybere
 

 

vítěze ceny. Z toho vyplývá, že jakákoli odpověď je automaticky vřazena do slosování.
Nahoru