Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Neuvěřitelné se stalo skutečností

Archiv

V rámci svého evropského turné se objeví v sobotu 28. dubna i na hlavní scéně v  Žízníkově, kde jejich plamenná show bude jistě jedním z vrcholů celého programu…


Jah Masonova hudební kariéra (původně vystupoval pod jménem „Perry Mason“) započala pod vedením zkušeného Juniora Reida, který produkoval jeho první song „Selassie I Call We“. Tím byla odstartována spolupráce s dalšími významným producenty a série vydaných hitů  jako je „My Princess Gone“ nebo „Lion Look“, ve kterých se po celém světě šíří Masonův skvělý a osvěžující melodický hlas.


Lutan Fyah vyzbrojený ohnivou vášní a energií bývá označován za jednoho z nejtalentovanějších mladých kulturních bojovníků na Jamajce. Své sociální uvědomění a pozornost k lokální chudobě začal vtiskávat do svých textů, které nejprve prezentoval s nejrůznějšími soundsystémy. Jeho hudební budoucnost spoluurčila spolupráce právě s Jah Masonem, který mu v roce 2001 nabídl spolupráci a hostování na jeho turné po Státech a několika evropských zemích. Dnes se již z masonského tábora osamostatnil, ale často se spolu tito dva na stagi setkávájí.


Každopádně si ani Vy nenechte tento skvělý dvojkoncert ujít!