Dnes je 23. 09. 2024
svátek má Berta

Pozvánka na Konrad cup

Archiv

Turnaj se odehraje díky absenci rozměrové haly v netradičním systému se čtyrmi hráči v poli a bude tradičně pojat jako loučení s uplynulým florbalovým rokem. Loňské vítězství bude obhajovat spolupořádající exhibiční tým Medvědi Severu, který je složen z několika extraligových hráčů ze severních Čech v čele s trenéry FBC Česká Lípa Štěpánem Motejzíkem a Štěpánem Slaným. Samozřejmě nebudou chybět zástupci českolipského florbalu, muži a junioři, kteří budou mít možnost se poměřit s Turnovem, extraligovým Libercem, který svůj elitní tým rozdělil na dvě mužstva, nebo s Mladou Boleslaví v čele s několika nejlepšími českými hráči - Petrem Novotným či Jakubem Korábem nebo s brankářskou ikonou Petrem Pajerem.



Turnajovou osmičku doplní boleslavští junioři, kteří úspěšně startují v nejvyšší juniorské soutěži. Na Konrad cup jsou také připravené dovednostní disciplíny a vložené utkání ženského družstva FBC Česká Lípa s jejich libereckými rivalkami a vše bude okořeněno nonstop hrající hudbou v podání DJ Frogyho.



Jeden z hlavních organizátorů Štěpán Slaný nám ke Konrad Cupu řekl: „Tento podnik bereme jako příjemné rozptýlení od soutěžních bojů a zároveň jako úspěšné zakončení letošního florbalového roku v České Lípě, který vyšel téměř na jedničku. Na turnaji bude pikantní, že si naši svěřenci budou moci poměřit síly se svými trenéry, my se Štěpánem hrajeme extraligu v Mladé Boleslavi, kam jsme přišli z předchozího angažmá v Liberci, takže každý zápas skrývá nějakou perličku. Pro florbalisty z České Lípy je dobré, že se na turnaji setkají s několika českými reprezentanty z Liberce a Mladé Boleslavi a zkusí se s nimi poměřit na hřišti.“