Dnes je 23. 09. 2024
svátek má Berta

Soutěž o deset lístků na "Všudybuda"

Archiv

Festival odhalí široké spektrum nejen českolipské hudební scény, která je bohatá na žánry jako rock, pop, ska, punk, HC, indie-rock, funky, emo atd.


V sobotu 16. června od 13:00 budete mít možnost spatřit mimo jiné i pražské The Roads (semifinalisty letošního ročníku Coca-Cola Popstar), litoměřický art-rock Věcičky (spolupráce s Agon Orchestra a The Plastic People of the Universe) či českolipské Lingers a Obří Broskev. Překvapením bude ska kapela Los Chuperos se svým scénickým představením s videoprojekcí. Pro fanoušky tradičního punku zahraje stále mladistvý Pupíček a pro zamilované jediná okresní boy-bandová formace Samci. A ti, co si budou chtít odpočinout od hudby, mohou zajít k druhé scéně shlédnout divadelní představení místních ochotníků, kteří návštěvníkům zahrají známého Limonádového Joea.


Jelikož se závěr festivalu může protáhnout do pozdních nočních hodin, bude návštěvníkům vyhrazen prostor pro stanování. Domácím typům a rodinám je zajištěna nižší cena odvozu taxi službou do centra České Lípy. Více informací na www.klubprogres.cz


A soutěž? Vyzkoušíme, jak dobře českolipskou hudební scénu znáte. Nabízíme vám pět jmen a vy nám k nim napište aspoň jednu kapelu, ve které dotyční vystupují. Můžete se jednou splést. Odpovědi zasílejte do středeční půlnoci na adresu barta@i-noviny.cz. Ve čtvrtek vám odpovíme, zdali jsme vás vylosovali.


A nyní jména:


1. Tomáš Obermajer


2. Jiří Gottlieber


3. Mirek Merc


4. Arnošt Sameš


5. Vojta Hrdlička