Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

Verze pro tisk |

Sport Česká Lípa, p.o. nabízí od 5. 12. pro své návštěvníky nové permanentky, které mohou přinést až 37% zvýhodnění a vy je můžete sobě či svým blízkým nadělit jako dárek k Vánocům.

Permanentky nabízejí nový kontrolní systém pro klienty, vyšší zvýhodnění a rozdělení do dvou kategorií. Zvýhodněné permanentky jsou určeny pro studující klienty a pro klienty - seniory. Karty jsou nepřenosné, není možné je využít dospělou osobou. Dospělé permanentky jsou naproti tomu určeny pouze dospělým klientům. Karty jsou nepřenosné, není možné je využít již zvýhodněnou osobou (děti od 110 cm, studenti, senioři, ZTP a jejich doprovod).

Nové permanentky budou v předprodeji od 5. 12. 2013 s platností od 2. 1. 2014. Jejich platnost dále potrvá dle typu permanentky. Původní permanentky 5+1, 10+2, 15+3 budou platné do 30. 6. 2014 bez výjimky. Každý vstup na pernamentku je platný na 1,5 hodiny s možností doplatku na 3 hodiny. Doplatek činí 20 Kč. Klienti mohou také vybírat mezi časově pohodlnou docházkou do bazénu za příznivé ceny nebo mohou zvolit pravidelné kondiční návštěvy. Uvedené platnosti permanentek jsou stanoveny následovně: Měsíční permanentky platí celý kalendářní měsíc, je-li počátek platnosti permanentky stanoven na první den kalendářního měsíce. V ostatních případech je platnost stanovena do konce dne předcházejícího v následujícím kalendářním měsíci dni, kdy byla permanentka zakoupena a vzniká tedy její platnost. 3 měsíční, 6-ti měsíční a 12-ti měsíční permanentky platí obdobným způsobem. Zahájením platnosti nových permanentek se také mění ceník pro vstupy do bazénu. Více na www.sportlipa.cz

alt
alt
alt
Nahoru

Komentáře

Re: Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

Moc se mi nelíbí, že původní permanentky mají nyní datum platnosti. Jen kvůli změně systému se nebudu nutit do bazénu abych splnil limity a vybral všechny vstupy, které jsem si nedávno nakoupil.

Nahoru

Re: Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

víte, radši si připlatím za cestu do děčínského bazénu, nebo Babylonu. Ta ledová voda tady v Lípě mi nějak nesvědčí. I ve výřivce člověk málem umrzne a plavčík se tváří, jakože takhle je to správně :-(

Nahoru

Re: Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

Řekl bych aspoň podle mého porozumění článku, že permanentky jsou nepřenosné mezi kategoriemi. Tedy student nemůže využít kartu důchodce, dospělý nemůže využít kartu studenta, ale dospělý mezi dospělým není problém.

V mém prvním komentáři šlo především o to, že momentálně mám zakoupeno kolem 30 vstupů. Během jednoho měsíce se dostanu zhruba třikrát do bazénu a díky novému systému možná nestihnu včas vše vybrat a peníze mi propadnou.

S teplotou vody jinak souhlasím obzvláště v zimních měsících je to někdy utrpení.

Nahoru

Re: Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

Nové permanentky do bazénu jsou ve dvou druzích, 1)dospělé permanentky - modré jsou určeny pouze pro dospělou osobu, jsou tedy nepřenosné pro nějak zvýhodněnou osobu - seniory a studenty,
2) zvýhodněné permanentky - oranžové jsou určeny pouze pro klienty seniory a studenty, jsou tedy nepřenosné pro dospělou osobu. Pokud tedy bazén navštíví 2 dospělé osoby, mohou použít 1 dospělou permanentku pro 2 vstupy (2 políčka), 2 zvýhodněné osoby mohou použít pro vstupy do bazénu 1 zvýhodněnou permanentku (2 pole).
Každý za sebe přece ví, kolikrát přibližně navštíví bazén za určitou dobu, podle toho si může vybrat druh permanentky, když chodí jednou za měsíc, vybere si roční permanentky, když jednou týdně, vybere si 3 měsíční, když mu to nevyjde, vezme si s sebou někoho z rodiny, nebo přátel.

Nahoru

Re: Permanentka do bazénu jako vánoční dárek

Osobně vůbec nerozumím tomu, z jakého důvodu se stane z časově neomezené permice obsahující přes 40 vstupů najednou permice omezená do měsíce června. Jak už bylo zmíněno, těmito změnami chtějí nejspíš zacílit menší návštěvnosti, jinak si to neumím vysvětlit. Pro návštěvníka jako jsem já z toho do budoucna plynou jedině nevýhody, jelikož se do bazénu dostanu tak 2-3krát do měsíce a teď abych tam byla denním návštěvníkem, abych si tu neomezenou permici ještě trochu vychutnala a stihla ji využít.

Nahoru