Dnes je 08. 09. 2024
svátek má Mariana

SPORT RELAX NA EUROPEAN GAMES 2024

náhledový obrázek

Již potřetí jsme zavítali do slunného San Marina reprezentovat nejen náš klub, ale i Českou republiku. A kromě energie ze sluníčka si domů vezeme i cenné kovy!

Letošní ročník této soutěže navštívili dokonce i závodníci z USA a Filipín. Nechyběly ani týmy z Rakouska, Itálie, Německa, Francie a Švýcarska. Organizace WMAC (World Martial Art Comittee) zorganizuje vždy skvělou mezinárodní akci nejen pro karatisty, ale i pro kickboxery, fightery grapplingu, MMA i light contactu. Mezi zápasníky a soupeři panuje obecně zdravá rivalita a přátelská atmosféra. To na tom máme nejraději!

NAŠE VÝSLEDKY

Adéla Znamenáčková

1. místo KUMITE FEMALE CADETS

2. místo KATA FEMALE CADETS

3. místo KATA DUO FORMS

Barbora Znamenáčková

2. místo KATA FEMALE ADULTS

3. místo KUMITE FEMALE ADULTS

3. místo KATA DUO FORMS

Match day se konal v neděli. Po skončení zápasů jsme naskočili do auta a čekala nás 12 hodinová cesta domů. Dorazili jsme něco okolo 4 hodiny ranní a opět hurá do pondělku!

Děkujeme velmi našim sponzorům a veškeré podpoře, která se nám dostává. Město Česká Lípa, Liberecký kraj, NSA, NSA, MEGA a.s., Gynekologie plus,s.r.o., Teldatcom s.r.o., Vendys&V s.r.o., AMV-trade s.r.o., VERSANA s.r.o., Ace IT, Řeznictví Landa, CL-EVANS s.r.o.

alt
alt
alt
alt