Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

Výcuc 7/8/2011

Brutální útok mačetami v Novém Boru. Farmářské trhy se budou konat častěji. V Novém Boru vyroste nový sportovní areál.

 

Muži v Novém Boru napadli mačetami a obušky návštěvníky jednoho novoborského baru. Více se dočtete na serveru idnes.cz zde.

Farmářské trhy na Kroupově náměstí se budou díky zájmu spotřebitelů konat kromě čtvrtka také v sobotu. Více v Parlamentních listech zde.

V Novém Boru by měl v budoucnu vyrůst nový rekreačně sportovní areál. Celý článek na stránkách Českolipského deníku zde.

Komentáře

Bojíte se v Novém Boru? Přijďte to říct!

K poklidné demonstraci vyzývá na sociální síti anonymní skupina z Nového Boru.
Na sociální síti Facebook vznikla anonymní skupina s názvem Bezpečí domova a vyzvala občany, aby „dali najevo svůj nesouhlas se stavem ochrany bezpečí ve městě“.
„Přijďte svou účastí zviditelnit kolika lidem není situace v ulicích města lhostejná a že se umíme sjednotit a vyjádřit vlastní názor. Nejedná se nám o vyjádření politických či rasových názorů, ale o apel na naše zastupitele a zástupce Policie ČR, aby začali účinně a rychle jednat v zájmu našeho bezpečí a bezpečí našich dětí. Chceme tím také vyjádřit své soucítění s oběťmi nedělního útoku. Nebuďme lhostejní k násilí a dokažme to hojnou účastí,“ vyzývají.
O autorech výzvy a zakladatelích skupiny se můžeme dovědět pouze toto: „Jsme občané města Nový Bor, kterým není lhostejné dění kolem nás.“
http://www.facebook.com/event.php?eid=158133704264031
http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/bojite-se-v-novem-boru-prijdte-to-rict20110811.html

Nahoru

Přepadení v městském parku v Novém Boru

O mobilní telefon a nabíječku přišla dvaasedmdesátiletá žena, která v pátek odpoledne procházela přes městský park v Novém Boru. Seniorce neznámý muž vytrhl kabelku přímo z rukou a utekl s ní neznámo kam.

Nahoru